Regerande mÀstaren vÀnde och vann

I den första semifinalen i Kisapokalen 2021 möttes hemmalaget Kisa BK och Vimmerby IF. Matchen slutade 3-1 till regerande mÀstarna Kisa.

Kisa glatt pÄ sprÄng efter 3-1.

Fotboll2021-07-24 14:28

I det soliga vĂ€dret pĂ„ Kisa Idrottsplats var det dags för Kisapokalen. MĂ„nga hade hittat dit och först ut var KBK mot VIF. En match dĂ€r Kisa tog kommandot i början och bjöd pĂ„ ett par fina chanser men ingen hittade in.

Efter dryga kvarten gjorde Vimmerby mĂ„l pĂ„ hörna genom Knut Gunnarsson. I slutskedet av sista halvleken gjorde bĂ„de Kisa och Vimmerby farliga situationer för sina motstĂ„ndare.

Andra halvlek hann inte mer Ă€n att börja innan Kisa gjorde sitt ledningsmĂ„l och lĂ€get var 1–1. MĂ„let noterades Eric Lindblom för. Sen tog det ett tag innan publiken jublade igen. DĂ„ gjorde Kisa 2-1 genom Laurenzo Larky och euforin var ett faktum. Men det var inte slut dĂ€r. I slutskedet av den trettio minuter lĂ„nga halvleken gjorde Kisa ett fint anfallspel och Abas Shek faststĂ€llde slutresultatet 3–1.

VIF:s trĂ€nare Patrik Gunnarsson tyckte matchen slutade rĂ€ttvist.

– Siffrorna kanske var aningen stora. Men vi blev obekvĂ€ma nĂ€r vi rullade boll och vi hade inte sĂ„ mycket boll som vi ville ha. Kisas sista mĂ„l Ă€r jĂ€ttefint sĂ„ det Ă€r inget att prata om.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!