Senaste nytt: Lördag 27 april
19:08
Finns hopp trots 5–0 i baken: "Har bra perioder"

Södra Vi åkte på sin tredje raka förlust för säsongen. Borta mot Fågelfors blev det klara 5–0. "Segern är rättvis, men några mål för stor", sa SVIF-tränaren Peter Magnusson.
18:12
Storförlust för Södra Vi - 0-5 mot Fågelfors

Det blev en riktig storförlust för Södra Vi borta mot Fågelfors i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll.
17:11
Frödinge/Brant avgjorde mot Storebro efter paus

Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det bortalaget Frödinge/Brant som avgjorde matchen mot Storebro.
16:47
Frödinge starkast i premiärderbyt mot Storebro

Frödinge tog hem premiärderbyt mot Storebro med säkra 2–0. "Vi var närmare nu än när vi mötte dem i cupen, men kom inte upp i tillräcklig nivå", sa Storebros tränare Fredrik Kindstrand Ströberg.
16:12
Gullringen studsade tillbaka: "Krävde inget skönspel"

En tåfjutt och ett långt inkast. Det var det som krävdes för att Gullringen skulle besegra Stensjön hemma med 2–1. "Det går inte att kräva något skönspel på en svårspelad plan. Vi fick kriga oss till segern istället", sa spelande tränaren Ola Lindblom som låg bakom båda målen.
14:52
BETYG: Här är spelarna som var bäst när Gullringen vann

Det satt hårt åt men Gullringen lyckades ta tre poäng hemma mot Stensjön via 2-1. Här är spelarna som får bäst betyg.