Tog guld med Dackarna – nu Ă€r han klar för Indianerna

PÄ tisdag kvÀll körs den första kvartsfinalen mellan Indianerna och Dackarna. DÄ har Kumla-gÀnget plockat in Jason Doyle, som alltsÄ Àr tillbaka i Sverige igen. BÄde han och nye Andreas Lyager Àr med i laget till matchen mot Dackarna.

Jason Doyle Àr klar för Dackarnas motstÄndare Indianerna.

Jason Doyle Àr klar för Dackarnas motstÄndare Indianerna.

Foto: Magnus Strömsten

Speedway2022-08-29 14:26

Jason Doyle var en av de stora stjĂ€rnorna nĂ€r Dackarna tog SM-guld 2021. Till den hĂ€r sĂ€songen valde han att inte köra i Sverige. 

Nu Àr han tillbaka, men inte i MÄlilla. Australiensaren har skrivit pÄ för Indianerna frÄn Kumla.

Doyle ansluter tillsammans med Andreas Lyager, som ocksÄ plockas in. De kommer in som ersÀttare, dÄ laget drabbats av flera skador pÄ viktiga förare.

"Det rör sig om ingen mindre Àn 2017 Ärs vÀrldsmÀstare Jason Doyle samt ett kÀrt Äterseende i form av Andreas Lyager som gjorde nÄgra matcher som skadeersÀttare för nÄgra sÀsonger sedan", skriver klubben i ett pressmeddelande och fortsÀtter:

"Det stĂ„r dock klart att vi denna vecka fĂ„r klara oss utan vĂ„rt unga stjĂ€rnskott Gustav Grahn som fortfarande inte Ă€r helt Ă„terstĂ€lld efter förra veckans krasch i Avesta. In kommer istĂ€llet ”Stoffe” Selvin som precis Ă€r tillbaka efter en lĂ€ngre tids skada men gjort en smĂ„tt succĂ©artad comeback bĂ„de i allsvenskan och division 1."

Den första kvartsfinalen körs i Kumla, medan returen Àr i MÄlilla en vecka senare.

"Vi möter ett Dackarna som prickat formtoppen lagom till slutspel och Àr en oerhört tuff motstÄndare. Samtidigt kÀnner vi att vi nu Àr tillbaka till att vara fullt rustade och kommer att göra allt för att skaffa oss ett övertag inför returen i MÄlilla om en vecka!", skriver Indianerna.

Chris Holder Àr en av de skadade förarna i Indianerna.
Chris Holder Àr en av de skadade förarna i Indianerna.
SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!