Flera matcher spelades i kväll i division sex-fotbollen. Så här gick det för lagen.

Hjorted/Totebo besegrade Hammarsgärde borta med klara siffror.

Fotboll2019-08-23 21:46

VIF Akademi-Frödinge: 0-1

Frödinge var det bättre laget i första halvlek och gjorde rättvist 1-0 genom Sigge Nilsson Blomberg. I andra kom VIFAkademi igen och hade mycket boll, men hade svårt att komma till heta chanser och avslut.

– Frödinge vann rättvist, sa VIF-ledaren Nicklas Johansson som gav ett plus till Ali Karimi för sitt energigivande spel.

Ankarsrums-BOIF: 3-0

Ankarsrum befäste sitt andraplats i serien genom att vinna med klara siffror i derbyt mot BOIF. Matchen avgjordes i princip precis före halvtid då Sverker Johansson blev utvisad för gästerna och Jesper Skälhammar gjorde 1-0 på straff. Kvarten in i andra halvlek kom 2-0 på straff igen av Jesper Skälhammar och slutresultatet fastställdes av Christoffer Björk.

Hammarsgärde-Hjorted/Totebo: 1-6

Hemmalaget tog ledningen genom Emil Bäck dryga kvarten in i matchen, men sedan var det Hjorted/Totebo för hela slanten. Gästerna vände till 3-1 innan halvtid och sprang sedan ifrån till 6-1 i andra halvlek. Målen gjordes av Fredrik Lindström 3, Jacob Johansson, Nicklas Helgesson och Adrian Ottosson.

Farstorp-VSGF/JAIK: 2-0

VSGF/JAIK gick miste om chansen att haka på i den övre halvan av tabellen när de föll med 2-0 borta mot Farstorp. Oscar Fredriksson gjorde hemmalagets båda mål i 25:e respektive 75:e minuten och gästerna kom inte riktigt upp i normal standard.