Lindsten imponerade i Kisa BK

Kisa BK hade under torsdagskvällen en intermatch på Kisa IP där fyra provspelare var med och testade med laget. Även den nye tränaren Johan Runeson var på plats.

Nils Lindsten, i mörkblått, imponerade i internmatchen och gjorde tre mål i den första halvan av matchen.

Nils Lindsten, i mörkblått, imponerade i internmatchen och gjorde tre mål i den första halvan av matchen.

Foto: Haris Dreco

Fotboll2019-10-17 20:15

Marwan Al-Inizi, Tim Bergström, Pontus Stahlin och Nils Lindsten. Där har ni spelarna som provtränade med Kisa BK under torsdagen. Den som sticker ut mest är den sistnämnde, Nils Lindsten. Han har varit kapten i division tre-laget Mjölby AI under säsongen och kan nu vara på väg till Kisa BK. På träningen visade han vilken klass han håller och gjorde tre mål i den första halvleken för sitt lag i internmatchen. 

Johan Runeson, som förra veckan blev klar som ny huvudtränare för Kisa BK, var också på plats på Kisa IP. Runeson har bra koll på Lindsten, då han tidigare varit tränare för "Nisse" i Rimforsa IF.
– Han (Lindsten) är en spelare som jag skulle säga är på division två-nivå och han är komplett. Han är division två-spelare som mittback och han är division två-spelare som forward. Skulle han vilja så skulle han kunna spela ännu högre upp, men han är lite för lat, säger Johan Runeson med ett skratt. 

Albert Kargbo, som numera bor i USA, har också ryktats vara på väg tillbaka till Kisa BK. Förra veckan sa Robert Wass, med i seniorgruppen i KBK, att man är positiva till Kargbo men att inget var klart. Då väntade man på att han skulle få sitt green card, vilket ger honom tillstånd att resa in och ut ur landet. När vi pratar med Wass under torsdagens träning säger han så här om skyttekungen:
– Det kommer förmodligen att hända. Men mer än så vet vi inte än. Han kan vara ute ur landet (USA) i tre eller fyra månader men sen måste han tillbaka en månad. Vi får försöka tajma in det så det passar så bra som möjligt, säger Wass. 

Marwan Al-Inizi, mitten, är också med och provar med KBK.
Marwan Al-Inizi, mitten, är också med och provar med KBK.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!