Virserum vann i HockeyTrean södra C fortsättning mot Lenhovda

Virserum vann på hemmaplan mot Lenhovda i HockeyTrean södra C fortsättning, med 7-1 (1-0, 1-1, 5-0).

Virserums SGF vann mot Lenhovda IF

Ishockey2023-02-23 21:19

- Ganska avslagen match med några ljusglimtar, första perioden tycker jag vi är bättre dock är vi återigen alldeles för slappa i avsluten och inte speciellt effektiva, andra perioden är ganska dålig över lag, lågt tempo slarv och så vidare, sista 20 är de lite gasen i botten, då har de inte en suck och vi vinner den perioden med 5-0, tyckte Virserums tränare Wictor Holmberg, efter matchen.

Segern var Virserums sjätte på de senaste sju matcherna.

Virserum började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 3.5 slog Jeremy Mcneil till framspelad av Damian Caringi och Tanner Hildebrandt.

Efter 16 sekunder i andra perioden slog Kalle Lönnetun till, på pass av Noel Ederfors och Felix Theander och kvitterade för Lenhovda.

Virserums Jeremy Mcneil gjorde 2-1 efter 13.10 framspelad av Erik Arvidsson och Tanner Hildebrandt.

I tredje perioden var Virserum starkast och gick från 2-1 till 7-1 genom mål av Jeremy Mcneil, Tanner Hildebrandt, Jakub Kylnar, Noel Klein och Damian Caringi och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 19 sekunder kvar att spela.

Virserums Jeremy Mcneil stod för tre mål och ett assist och Tanner Hildebrandt gjorde ett mål och tre målgivande passningar.

Med en omgång kvar är Virserum på andra plats i tabellen, medan Lenhovda är på fjärde plats.

I sista omgången har Virserum Valdemarsvik hemma i Prolympiahallen, söndag 26 februari 16.00.