Virserum förlorade hemma mot Göteborgs IK

Virserum räckte inte till, utan förlorade med 2-8 (1-3, 0-3, 1-2) på hemmaplan mot Göteborgs IK i HockeyTvåan Kvalserie B södra herr.

Virserum förlorade mot Göteborgs IK

Ishockey2024-03-22 21:15

Göteborgs IK hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.17 genom Lukas Hansson, och gick upp till 0-2 innan Virserum svarade.

I periodpausen hade Göteborgs IK ledningen med 1-3. I andra perioden var Göteborgs IK starkast och gick från 1-3 till 1-6 genom mål av Kevin Börjesson, Emil Persson och Jonathan Haglund. 4.05 in i tredje perioden slog Joel Stridell till framspelad av Theo Lundqvist och reducerade för Virserum. Fler mål än så blev det inte för Virserum.

11.20 in i perioden nätade Göteborgs IK:s Kevin Börjesson återigen på pass av Hugo Raymond och Kevin Hellring och ökade ledningen för Göteborgs IK.

Efter 13.55 nätade Christoffer Gustafsson på pass av Gustav Laanemets och Linus Hedman och ökade ledningen för Göteborgs IK. 2-8-målet blev matchens sista.

Göteborgs IK:s Hugo Raymond hade tre assists, Gustav Laanemets stod för tre poäng, varav ett mål och Kevin Börjesson gjorde två mål och ett assist.

Kvalet är nu färdigspelat. Virserum slutar på fjärde plats, och Göteborgs IK på andra plats.