Virserum föll på bortaplan mot Göteborgs IK

Det blev förlust för Virserum med 0-7 (0-3, 0-1, 0-3) på bortaplan mot Göteborgs IK i HockeyTvåan Kvalserie B södra herr.

Göteborgs IK vann mot Virserum

Ishockey2024-03-15 21:44

Göteborgs IK spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Nestor Stenson och ett mål av Hugo Raymond. Göteborgs IK var långt ifrån nöjt där. Efter 1.21 i andra perioden nätade Lukas Hansson, framspelad av Markus Eriksson och Pontus Assarskog och gjorde 4-0. Göteborgs IK fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-0. Målen i sista perioden gjordes av Gustav Laanemets, Alexander Blom och Anton Hägg.

Göteborgs IK:s Markus Eriksson hade tre assists.

Virserum har startat svagt och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. Göteborgs IK har sex poäng.

I nästa omgång har Virserum Skillingaryd hemma i Prolympiahallen, söndag 17 mars 16.00.