Virserum föll hemma mot Skillingaryd

Virserum förlorade på hemmaplan mot Skillingaryd i HockeyTvåan Kvalserie B södra herr.

Virserum förlorade mot Skillingaryd

Virserum förlorade mot Skillingaryd

Foto: Montage

Ishockey2024-03-17 18:18

Matchen slutade 4-6 (1-2, 1-2, 2-2)

- Jag tycker att vi spelmässigt gör en mycket bra match. Tyvärr slarvar vi för mycket och de får göra mål på våra misstag, kommenterade Virserums tränare Pierre Gustavsson.

Första perioden var jämn. Virserum inledde bäst och tog ledningen genom Simon Borgernäs efter 9.11, men Skillingaryd kvitterade genom Nils Gunnarsson. Och Skillingaryd hann också ta ledningen, på nytt genom Nils Gunnarsson. Skillingaryd utökade ledningen genom Carl Lageskog efter 12.57 i andra perioden och tog ett rejält grepp om matchen.

Med 3.55 kvar att spela av perioden kunde Jesper Jansson göra 2-3 för Virserum.

Skillingaryd gjorde 2-4 genom Martin Nilsen efter 19.22. 6.32 in i tredje perioden slog Theo Lundqvist till på pass av Martin Holmstrand och Gogodon Go Gordon Mccheane och reducerade för Virserum.

Efter 8.39 slog Jesper Jansson till ännu en gång framspelad av Noah Andersson och Patrik Barger och kvitterade för Virserum.

12.32 in i perioden nätade Skillingaryds Martin Nilsen på nytt på pass av Theodor Curmark och gav laget ledningen för Skillingaryd.

Efter 13.16 nätade Felix Wermelin framspelad av Nils Gunnarsson och Pontus Nyqvist och ökade ledningen för Skillingaryd. Det fastställde slutresultatet till 4-6.

Skillingaryds Nils Gunnarsson stod för tre poäng, varav två mål och Pontus Nyqvist hade tre assists.

Virserum har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. Skillingaryd har sex poäng.

Onsdag 20 mars 19.00 spelar Virserum borta mot Vita Hästen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!