Forwarden förlänger sitt kontrakt med VIK

23-årige Tim Wahlgren från Kramfors kommer att gå in på sin fjärde säsong med Västerviks IK. "Vi ser fram emot att följa hans fortsatta utveckling", skriver klubben i ett pressmeddelande.

Tim Wahlgren fortsätter i Västerviks IK.

Tim Wahlgren fortsätter i Västerviks IK.

Foto: VT

Ishockey2021-07-26 11:08

I april kunde VT-sporten avslöja att Tim Wahlgren skulle spela vidare i VIK-tröjan kommande säsong.

– Jag ser fram emot en ny säsong. Det jag skulle vilja förbättra är att bli jämnare och det tror jag att jag kan bli framöver. De som har varit i Västervik ett tag lär ut till övriga spelare hur hockeyn ska spelas här och det är något vi ska fortsätta med. Det ska vara hemskt att möta Västervik, sa Wahlgren då.

Nu är det officiellt klart att han spelar vidare i VIK-tröjan.

"Efter en trevande inledning på säsongen fick Tim fart på grejerna från jul och framåt och drev laget offensivt stundtals. Det slutade med den poängbästa säsongen hittills och vi tror att det finns en växel till att lägga i. Vi är glada över att Tim skrivit på för ännu en säsong med oss och ser fram emot att följa hans fortsatta utveckling hos oss", säger VIK:s sportchef Emil Georgsson i ett pressmeddelande.

Wahlgren själv är inne på samma spår.

– Hockeyn i Västervik har passat mig och jag tror att det finns en bra chans att utvecklas och bli ännu bättre. Vi har gått till slutspel varje år jag har varit här plus att jag trivs väldigt bra. Det ska bli kul att träffa alla snart, säger han till VT-sporten.

Wahlgren, som används både som center och forward, har spelat 230 matcher i Hockeyallsvenskan där han har representerat Västervik, Timrå och MoDo. Förra säsongen producerade Wahlgren 24 (8+16) poäng på 58 matcher i VIK.

Karta: Plivit Arena
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!