Bärgård om viktiga målet: "Var efterlängtat"

Matchen mot Mörrum stod och vägde. VH skapade egentligen ingenting framåt. Men så kom det där målet som förändrade allt. "Det var efterlängtat", säger Jesper Bärgård om sitt 1-2-mål.

Jesper Bärgård var nöjd efter att ha fått göra mål.

Ishockey2019-12-04 22:41

Den rutinerade forwarden har periodvis haft det tufft i Vimmerby under säsongen. Målskyttet har inte stämt. Förstå därför hans glädje när han fick se pucken glida in mål i den sista perioden. Det var långt ifrån hans snyggaste i karriären, men ack så viktigt för utgången av matchen och kanske också i kampen om att få med sig fler poäng med sig till den väntande Fortsättningsserien.

Här berättar han om målet:

– Egentligen var det meningen som pass till Jönsson (Martin) på bortre. Men så gick den in istället (via en motståndarback).

Efter Bärgårds 1-2-mål fick VH luft under vingarna och gjorde både 1-3 och 1-4.