Tungt nyförvärv på väg in: "Så gott som klart"

Tre matcher. Sen stängde säsongen ner. Nu tar Rimforsa Innebandy nya tag. Klubben har ett spännande nyförvärv så gott som klart – och profilen har lämnat besked.

Rimforsas tränare Johan Tillmar fick en kort debutsäsong som tränare.

Rimforsas tränare Johan Tillmar fick en kort debutsäsong som tränare.

Foto: Michael Nordin

Innebandy2021-03-04 12:01

Tobias Claesson har varit Rimforsas stora skyttekung de senaste fem åren. Den här säsongen gjorde han nio mål på de tre matcher som hann spelas innan säsongen avbröts och senare ställdes in.

– Det är tråkigt att det inte blev mer innebandy, men det var ändå bra att beslutet att stänga ner kom, säger Tobias Claesson som redan har bestämt sig för att satsa vidare till nästa säsong.

– Det är klart att jag kör på. Jag tycker att vi visade att vi har något bra på gång i de få matcher vi spelade i höstas och att det finns något att bygga vidare på. 

Poängkungen utlovar en spännande förstärkning av truppen. 

– Jag kan säga att vi har ett riktigt tungt nyförvärv som är så gott som klart, men jag vill inte gå ut med något namn än.

Den extremt korta säsongen var också den första för Johan Tillmar på tränarposten i Rimforsa. 

– Jag har inte träffat laget sedan vår sista match i oktober ifjol så säsongen blev ju inte riktigt vad man räknat med. Vi kan ändå ta med oss att vi vann tre raka på ett övertygande vis och att vi hade något riktigt bra på gång, säger Johan Tillmar.

Hur ser du på kommande säsong?

– Jag har kontrakt på 1+1 år och ska ta ett möte med de ansvariga i sektionen framöver. Jag har trivts väldigt bra i föreningen och är öppen för en fortsättning. I och med att det blev som det blev så tror och hoppas jag att spelarna är sugna på att köra igen i höst. 

Tobias Claesson har bestämt sig för att fortsätta kommande säsong och avslöjar även att ett tungt nyförvärv är på ingång till Rimforsa.
Tobias Claesson har bestämt sig för att fortsätta kommande säsong och avslöjar även att ett tungt nyförvärv är på ingång till Rimforsa.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!