Storebro höll undan och vann mot Ariel

Bortalaget Storebro tog greppet om matchen mot Ariel i första halvlek, och ledde med 2-0 i paus.

IF Ariel förlorade mot Storebro IF

Fotboll2023-09-23 18:16

I andra halvlek kom Ariel närmare, men matchen i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll slutade 3-2 till Storebro.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Storebro tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Arbnor Mataj.

Storebro gjorde också 0-2 strax före paus, genom Linus Hemmingsson. Direkt efter pausen gjorde Johan Carlsson mål på straff och ökade Storebros ledning.

Med åtta minuter kvar att spela reducerade Ariel genom Victor Ivarsson.

Ariel reducerade igen i 85:e minuten genom Rasmus Linde. 2-3-målet blev matchens sista.

Det här var Storebros andra uddamålsseger.

Det här betyder att Storebro ligger på nionde plats i tabellen, och Ariel är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Storebro är IFK Västervik. Lagen möts söndag 1 oktober 16.00 på Bruksvallen.