Österbymo besegrade ett ungt Rimforsa

På söndagen tog Rimforsa IF emot Österbymo på Kisa IP. Det var bortalaget som stod som segrare vid slutsignal med resultatet 0-1.

Fotboll2017-04-10 08:28

Rimforsa ställde upp med ett ungt manskap i dagens match mot Österbymo. I inledningen ut av matchen var det hemmalaget som styrde och ställde, menar Rimforsa-tränaren Johan Runeson:
– Vi äger första 25 minuterna av matchen. Efter det blev Österbymo det starkare laget.

Det var vid Österbymos 0-1-mål, inprickat av Mahdi Sohrabi, som matchen vände. Österbymo tog härifrån över spelet mer och mer.
– Första halvlek gör vi riktigt bra. Vi har ett varierat anfallsspel. I andra tappar vi lite i tempo, berättar Österbymo-tränaren Jörgen Damm.

I andra halvlek kom inga mer mål i matchen. Dock borde Österbymo gjort något mer med tanke på vilka chanser laget hade i matchen.

Bäst i Rimforsa var Patrik Önnegren som också gjorde sin första A-lagsmatch. I Österbymo får hela laget beröm, framför allt för en väl genomförd första halvlek.