TrÀnaren stannar och ett nyförvÀrv klart

TrÀnaren Jan Johansson stannar och Robin Sandelius ÄtervÀnder till klubben. Det Àr lÀget inför kommande sÀsong för IF Hebe som i övrigt ser ut att fÄr behÄlla sin trupp intakt.

Robin Sandelius Àr tillbaka i IF Hebe som Àven fÄr behÄlla Jan Johansson som trÀnare.

Robin Sandelius Àr tillbaka i IF Hebe som Àven fÄr behÄlla Jan Johansson som trÀnare.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2021-12-22 09:00

IF Hebe kom sjua i VÀsterviksexan den gÄngna sÀsongen och det ser inte ut att bli sÄ stora förÀndringar i laget till kommande sÀsong. TrÀnaren Jan Johansson har bestÀmt sig för en fortsÀttning pÄ posten och rÀknar med att spelatruppen förblir ganska intakt.

– Det Ă€r ingen spelare i truppen som har aviserat att de ska lĂ€mna, men det Ă€r ju ett tag kvar av frimĂ„naden. Vi har klart med ett nyförvĂ€rv och det Ă€r Robin Sandelius som Ă„tervĂ€nder frĂ„n MĂ„lilla. Det Ă€r dĂ€remot lite osĂ€kert hur mycket han kan spela, sĂ€ger Jan Johansson som hade hoppats pĂ„ att fĂ„ in lite fler spelare och har en aning om varför det gĂ„tt lite trögt.

– Vi gör medvetet ett uppehĂ„ll frĂ„n all trĂ€ning efter sĂ€songen för att bĂ„de spelare och ledare som fĂ„ lite ledigt och fĂ„ tillbaka suget efter fotbollen nĂ€r det vĂ€l Ă€r dags. Det kan ligga oss lite i fatet nĂ€r nya spelare ska testa för oss och inte kan komma och provspela. Vi har försökt bjuda in till testmatcher tvĂ„ gĂ„nger, men dĂ„ har folk blivit sjuka sĂ„ det har inte blivit av som vi hoppats.

Jan Johansson hoppas att Hebe ska fÄ ihop en sÄ pass bred trupp att man kan fortsÀtta ha bÄde ett A- och ett U-lag.

– Det Ă€r viktigt för att fĂ„ till bra trĂ€ningar och sĂ„ att alla fĂ„r möjlighet att spela matcher.

Hebe startar sin försÀsong med tvÄ pass i veckan frÄn den 4:e januari.

– Det Ă€r bara att hĂ„lla tummarna för att det kan bli en riktig hel sĂ€song nĂ€sta Ă„r.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!