Kisas sköna skräll – slog division 4-lag

Kisa gick något överraskande segrande i matchen mot Tuna med slutresultatet 5-2. – Det bästa vi presterat hittills, vi gör en riktigt bra match, säger Kisa-tränaren Peter Johansson.

Kevin Gaines satte tre mål när Kisa något överraskande vann klart mot IFK Tuna. Foto: Ossian Mathiasson

Fotboll2017-03-27 09:44

Det hann inte gå mer än åtta minuter i matchen förrän Kisa tog ledningen med 1-0.
Det var ett Kisa som i första halvlek spelade riktigt bra och i paus gick laget in med ledningen 3-0. IFK Tuna fick även Filip Gustavsson utvisad strax innan halvtid. Detta påverkade Tunas försök till forcering i matchen:
– Med en man mindre blir det väldigt svårt att trycka fram folket och leta mål, berättar IFK Tuna-tränaren Stefan Larsson.

I andra halvlek fick Tuna in ett tidigt reduceringsmål, men efter att Kisa kort därpå förstärkte ledningen till 4-1 var matchen avgjord.
– Den här matchen gav många bra signaler. Vi gör många mål framåt och vi har ett stabilt försvarsspel matchen igenom, säger Peter Johansson.

Kevin Gaines blev tremålsskytt i Kisa. Övriga mål av Sebastian Svartz  och Anton Holm. IFK Tunas mål gjordes av Martin Carlsson och Christoffer Lätt. Kisas Emil Hellman samt Erik Lindblad och Linus Knutsson ska ha beröm. I Tuna var Rickard Svensson och Dennis Nilsson bäst.