Fyra nollor i rad för Lojal

Att få hål på Lojal just nu verkar omöjligt.

SK Lojal vann mot Horn/Hycklinge

Fotboll2023-08-17 20:42

Matchen mellan Lojal och Horn/Hycklinge slutade nämligen 6-0 (2-0). I och med det har Lojal nu fyra matcher i rad utan insläppt mål i division 6 Vimmerby herr i fotboll.

Därmed har Lojal vunnit sju matcher i rad i division 6 Vimmerby herr.

Matchen förblev jämn målmässigt till Lojal tog ledningen i 21:a minuten, genom Jetmir Shehi.

Lojal ökade ledningen till 2-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Deart Agushi. Direkt efter pausen gjorde Leontios Cota mål och ökade Lojals ledning.

Ayman Abualhala ökade Lojals ledning med knappa kvarten kvar.

Med nio minuter kvar att spela ökade Lojal ledningen genom Denis Imsirovic.

Till slut kom också 6-0 genom Ardijan Mahmutaj som ökade Lojals ledning i 89:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 6-0.

Lojal har en stark form med fem segrar och 14-1 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Horn/Hycklinge har två oavgjorda och tre förluster och 3-12 i målskillnad.

Det här betyder att Lojal är i fortsatt serieledning, med 28 poäng efter tio matcher, och Horn/Hycklinge sist, på nionde plats med två poäng.

Lojal tar sig an Gamleby FF i nästa match hemma torsdag 24 augusti 18.30.