Förra VIF-spelaren aktuell för nykomlingen: "Ska träna"

Under vintern har Rimforsa IF tappat tre spelare till division 4-laget BK Derby. "De kanske behöver nya utmaningar", säger RIF-tränaren Mats Andersson, som däremot kanske kan räkna in Vimmerby IF-spelaren Alice Fröjd till nästa säsong.

Nikki Schuiling och Joy Schuiling har lämnat RIF, precis som Ebba Eriksson.

Nikki Schuiling och Joy Schuiling har lämnat RIF, precis som Ebba Eriksson.

Foto: Haris Dreco

Fotboll2020-12-12 17:45

Efter en succésäsong 2020 väntar nu nya utmaningar för Rimforsa IF:s damlag – i division 2. Men under frimånaden har laget tappat Nikki och Joy Schuiling samt Ebba Eriksson till BK Derby i division 4.

– Ebba är från Sturefors och bor i Linköping, så hon orkade inte riktigt med resorna. Nikki och Joy är RIF-tjejer men vill ta klivet ner nu. De kanske behöver nya utmaningar, säger tränaren Mats Andersson. 

När laget drar igång med träningarna i januari igen så är planen att Alice Fröjd ska finnas med för att testa med RIF. Fröjd tillhörde senast Vimmerby IF men gjorde inga matcher för klubben den senaste säsongen. 

– Hon ska träna med oss en-två gånger och känna på det, så inget är klart än. Annars så är det inget nytt som har hänt i truppen. Vi kommer att fylla på underifrån med flickjuniorer, säger Andersson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!