Det lossnade för Boston efter paus

Efter en lite svagare första halvlek tog till slut Boston en komfortabel 1-5-vinst mot Rumskulla. – Inställningen var lite si och så i första halvlek. Men jag är väldigt nöjd över vår andra halvlek, säger Boston-lagledaren Pierre Brorsson.

Boston vann med 5–1 borta mot Rumskulla och då firade laget med en lagbild i omklädningsrummet. Foto: BK Boston

Fotboll2017-05-29 19:42

I och med Bostons 1-2 mål skadade sig hemmamålvakten Oskar Eriksson och han beskrev skadan ganska allvarlig:
– Det är en skada i knät jag fått och den känns långvarig tyvärr. Tittar vi på matchen så tröttnar vi som vanligt mot slutet och då drar Boston iväg, säger Oskar Eriksson

I bortalaget nätade Jonathan Green 2, Nikola Mojsilovic, Bellal Adem Nur samt Hamid Heidari. Morgan Rinaldo gjorde målet för Rumskulla.

Extra plus till Bostons tvåmålsskytt och Anton Brorsson. Innerbacksparet Sean Mc Williams och Erik Svensson gjorde en bra match i hemmalaget.