Det Àr positiva vindar i SlÀtmons BK

SlÀtmons BK förlorade alla matcher i division 6 förra sÀsongen, men laget ger sig inte för det, utan kör vidare och hoppas pÄ bÀttre lycka nÀsta Är.

SlÀtmons BK-trÀnaren Andreas HÀll tror att nÀsta sÀsong kommer se bÀttre ut Àn den som varit.

SlÀtmons BK-trÀnaren Andreas HÀll tror att nÀsta sÀsong kommer se bÀttre ut Àn den som varit.

Foto: Ossian Mathiasson

Fotboll2019-10-28 18:30

Andreas HĂ€ll, en av trĂ€narna i SlĂ€tmon sĂ€ger sĂ„ hĂ€r om den gĂ„ngna sĂ€songen: 

 â€“ SjĂ€lvklart blir man besviken över att vi inte lyckades ta en enda poĂ€ng. Vi klarade oss frĂ„n hundrastrecket i alla fall (hundra inslĂ€ppta mĂ„l). Sedan lyckades vi tyvĂ€rr inte göra mer Ă€n tio. 

Han fortsĂ€tter: 

 â€“ Det lĂ„ter kanske dumt att sĂ€ga att det Ă€r ett framsteg, men jag tycker det finns potential. Vi har nĂ„gra duktiga spelare som varit borta mycket. Sedan om vi fĂ„r in ett par spelare med bra fotbollsutbildning tror jag det kan lyfta rejĂ€lt. 

Nytt till nĂ€sta sĂ€song blir att Simon Karlsson, som trĂ€nade laget tillsammans med Andreas HĂ€ll den gĂ„ngna sĂ€songen, gĂ„r tillbaka till att bara bli spelare (lite sporadiskt). IstĂ€llet kommer Kristoffer Sjökvist gĂ„ in som spelande trĂ€nare tillsammans med Andreas. 

 â€“ Han har ett driv och Ă€r bra vid sidan om ocksĂ„ genom att han försöker hitta nytt folk till laget, sĂ€ger trĂ€naren om sin nye trĂ€narpartner. 

Tanken Ă€r att Andreas kommer ha huvudansvaret över fotbollsbiten medan de delar pĂ„ ansvar över pappersarbete och annat. 

TrÀnaren berÀttar att SlÀtmon inte har blivit av med nÄgra spelare, och har nÄgra som kan vara pÄ vÀg in. Spelare som har testat med laget och Àr pÄ vÀg tillbaka.

 â€“ Johan Nord, vĂ„r mĂ„lvakt Ă€r tillbaka. Förra Ă„ret fick vi turas om bland utespelarna, men nu har vi honom. Förhoppningsvis hĂ„ller hans axel som han var skadad i. Sedan har Robin Jakobsson bytt jobb, vilket gör att han kommer kunna vara med mer. Förhoppningsvis kan Ă€ven Viktor Damm och Oskar Ljung vara med mer nĂ€sta sĂ€song. Det skulle betyda mycket. 

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!
LĂ€s mer om