Då är Simon också klar: "Teknisk och bolltrygg"

En, två, tre, fyra, fem. Yttern Simon Bodén är klar för Kisa BK. Därmed är han klubbens femte nyförvärv inför återkomsten i division fyra. "Vi känner oss nog ganska klara där", säger Robert Wass.

Sedan seriesegern i början av oktober har Kisa BK värvat fem nya spelare.

Sedan seriesegern i början av oktober har Kisa BK värvat fem nya spelare.

Foto: Michael Nordin

Fotboll2020-10-23 20:30

Det har gått snabbt. Det har gått bra. Kanske till och med mer än så...

– Vi är jättenöjda med spelarna vi fått in. Det känns som att allihop är spetsspelare, säger Robert Wass i sportgruppen och förtydligar att det är viktigt att ha både bredd och spets när nu laget åter ska spela i fyran – och när KBK dessutom ska ha ett reservlag i seriespel. 

– Om man vill vara med är det ett måste. 

Tidigare har Kisa BK gjort klart med Abdi Said, Leandro Barros, Philip Wahl och Matheus Garcia Fernandes. 

Senast i raden är alltså Simon Bodén, en 24-årig Linköpingsspelare som har Östra/Lambohov som moderklubb och som också testat på spel i division två och tre med AFK Linköping.

– Simon är en intressant spelartyp, som är oerhört teknisk och bolltrygg. Han är också jättebra kompis med Abdi Said, som också är ny. 

Robert Wass säger vidare att Simon Bodén hade ett uppehåll från fotbollen förra säsongen, då han bodde på annan ort. Nu lockar fotbollen igen, i division fyra-nykomlingen Kisa BK. 

Har ni fler spelare på ingång, eller känner ni er nöjda?

– I stort sett är vi färdiga. Vi jagar inte aktivt efter fler nya spelare, men sedan kan det förstås hända saker på vägen som man inte räknat med. 

Vad händer för er den närmaste tiden?

– Vi ska dra igång träningen i mitten av november, men det blir ganska så lugnt. Tanken är att vi ska köra en gång i veckan till en början. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!