Cupmatch blir första testet för Rimforsas breda trupp

Ett flitigt matchande på försäsongen. Det kommer det att bli för Rimforsa då nye tränaren Mats Andersson har en minst sagt bred trupp att tillgå.

Daniel Rambin kommer att göra debut för Rimforsa mot sin moderklubb Brokind på söndag.

Daniel Rambin kommer att göra debut för Rimforsa mot sin moderklubb Brokind på söndag.

Foto: David Skoog

Fotboll2022-02-19 11:45

Rimforsa inleder försäsongen med den första av fem gruppspelsmatcher i Östgötacupen. De ställs mot Brokind hemma på söndag.

– De spelar i sexan till vardags och kommer ha två bonusstraffar, säger Rimforsas tränare Mats Andersson som har angenäma problem framöver.

– Vi spelade internmatch på träningen i veckan och hade 14 spelare i varje lag. Vi kommer att dela upp truppen i två ganska jämnstarka lag. De som inte spelar på söndag får chansen mot Grebo nästa helg istället. Sedan har vi ofta dubbla matcher inplanerade så att alla ska få chansen att visa upp sig ordentligt innan premiären.

Truppen på söndag: Isak Arvidsson Nägga, Kevin Jackeltoft, Hampus Nilsson, Gustav Borg, Joakim Claesson, Tobias Lundh, Noel Jackeltoft, Adam Stragnefeldt, Daniel Karlsson, Khalid Adan Haji, Kevin Gaines, Fredrik Sjöberg, Daniel Rambin, David Cederholm, Andreas Leijon, Mohammed Al-Inizi.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
 
 
 
 
 
 
Läs mer om