– Vi ligger bra i fas med biljettförsäljningen. Men sen spelar ju vädret en stor roll, så vissa väntar nog med att köpa tills de vet prognosen för kvällen, säger Eva Kindstrand, Storebro IF:s ordförande.

Sammanlagt är det ett 100 tal volontärer från föreningen som jobbar med både allsången och arrangemangen kring Bullerby cup, som sker samma vecka. Överskottet som man drar in på allsången går till träningsavgifter för medlemmarna i Storebro IF, och i nuläget ser årets artistbokningar ut att göra att man går plus. Det är den 24 juli som Storebroparken gästas av Kikki Danielsson och Hasse Andersson. Även Linköpingskillen Theoz kommer, likaså de lokala talangerna Per-Melkerz och popkören Joyvoice. Tanken med bokningarna är att det ska finnas något för alla. Detta är något man även tänkt på när det kommer till tillgängligheten i parken. Tidigare år har det nämligen kommit in synpunkter på evenemangets handikappanpassning, något man i år jobbat för att åtgärda.

– I år har vi både en större handikappanpassad yta i publiken och en handikappanpassad bajamaja, säger Eva Kindstrand.

Artikelbild

| Fredrik Thalin gjorde succé förra året som allsångsledare, och kommer tillbaka även i år.

Förra årets allsång blev en comeback, då man hade ett uppehåll 2017. Det blev en riktigt succé med mer än 2000 personer i publiken. För Eva Kindtrand blev det en minnesvärd kväll som hon hoppas på ska gå i repris även denna sommar.

– Förhoppningsvis är vädergudarna med oss och det blir lika mäktigt som förra allsången, säger Eva Kindstrand.