Slog sönder sin egen husvagn

En kvarlÀmnad och sönderslagen husvagn hittades pÄ Semesterracets camping. De ansvariga, som Àger husvagnen sjÀlva, ska ha filmat förstörelsen och lagt ut pÄ Tik-tok. För Vimmerby MS har det inneburit en hel del extra arbete.

En sönderslagen husvagn lÀmnades kvar pÄ Semesterracets camping nÀr folkfesten var över.

En sönderslagen husvagn lÀmnades kvar pÄ Semesterracets camping nÀr folkfesten var över.

Foto: Privat

Vimmerby2023-07-18 21:00

Semesterracet 2023 innehöll en del stökigheter och nĂ€r folkfesten var över fick Vimmerby MS ta hand om en kvarlĂ€mnad och sönderslagen husvagn. 

– Det Ă€r sĂ„ förbannat trĂ„kigt nĂ€r de slĂ„r sönder och det blir mer jobb för oss. Det Ă€r likadant varje Ă„r och vi hade gĂ€rna sluppit det hĂ€r. Vi har tillrĂ€ckligt med jobb Ă€ndĂ„. Det blir nĂ„gra timmars extra arbete och vi hĂ„ller fortfarande pĂ„ med efterarbete, sĂ€ger Krister Rosenqvist pĂ„ Vimmerby MS.

VMS har fĂ„tt tag i de som förstörde husvagnen och de ansvariga Ă€r ett killgĂ€ng frĂ„n Vetlanda. Killarna Ă€ger sjĂ€lva husvagnen och la sjĂ€lva ut pĂ„ Tik Tok nĂ€r de förstörde husvagnen. 

– DĂ„ sĂ„g man att det var en av dessa killar. Han menade att de var och tittade pĂ„ folkracet. Han var bara stöddig och kaxig. VĂ€ldigt oförskĂ€md. 

undefined
Ingen polisanmĂ€lan har gjorts. De skyldiga hĂ€mtade husvagnen – som var deras egen.

Killarna ska ha hĂ€mtat den kvarlĂ€mnade husvagnen under mĂ„ndagen. Vimmerby MS har valt att inte göra nĂ„gon polisanmĂ€lan efter allt som har hĂ€nt. 

– Eftersom de kom med ett slĂ€p och hĂ€mtade den sĂ„ har vi valt att inte göra nĂ„gon polisanmĂ€lan. Men det Ă€r ledsamt och det Ă€r sĂ„ trĂ„kigt. 

Vad ger det hÀr för reklam för Semesterracet?

– Man kan tyvĂ€rr inte göra nĂ„gonting Ă„t det. Man fĂ„r bara rĂ€kna med att sĂ„dant hĂ€r hĂ€nder varje Ă„r. Det finns folk till allt tyvĂ€rr. Det blir mycket jobb för oss att ta tag i den hĂ€r skiten rent ut sagt, sĂ€ger Krister Rosenqvist. 

undefined
Sönderslagen husvagn pÄ Semesterracet.
SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!