Live från Hultsfreds kommunfullmäktige

Massor av motioner ställs och andra får sina svar vid kvällens möte med kommunens högsta beslutande organ, kommunfullmäktige.

Massor av motioner ställs och andra får sina svar vid kvällens möte med kommunens högsta beslutande organ, kommunfullmäktige.

Foto: Olof Carlson

Hultsfreds kommun2019-09-30 18:00

Två av huvudnumren när kommunfullmäktige i Hultsfred inleder  höstsäsongens sammanträden. Dagordningen är lång, 24 punkter inklusive information från både brottsofferjouren och om utbyggnaden av äldreomsorgen.

Men även om grundvattnet fortfarande är lågt, är det sannerligen högvatten i motionsfloden. Fem nya motioner fanns till behandling och ytterligare fyra fick sina svar. Ska vi äntligen få ett svar på om det blir några välkomstskyltar till Hultsfred, och hur kommer de i så fall att se ut. Vi får svaret under kvällen, och vi kommer att liverapportera om både beslutet och den eventuella debatten.

Vänsterpartisten Lennart Beijer ställer en enkel, men kanske inte så lättbesvarad fråga till kommunalrådet Lars Rosander, om de kommunala anslagstavlorna. Det är upplagt för en helafton i gymnasiets matsal.

Liverapporteringen från Hultsfreds kommunfullmäktige börjar klockan 18 30.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!